Activiteiten

Terwijl je over de fair loopt, kom je van alles tegen wat je kunt zien, doen en beleven. Voor de workshop en rondleiding dien je je in te schrijven. Bekijk hieronder waar je onder andere van kunt genieten.

Workshop 'aan de slag met papierklei' met Atelier Vink

Atelier Vink maakt unieke lampen van papierklei en geven je maar al te graag de mogelijkheid om ook zelf met je handen in de weer te gaan met papierklei. Schuif aan bij stand D10 en creëer zelf een object. In de workshop krijg je een introductie en basiskennis zodat je thuis creatief bezig kunt zijn. Na afloop neem je je zelfgemaakte object mee én een leuke verrassing. De workshops worden beide dagen gegeven om 10.15, 11.45, 13.45 en 15.15 uur. Meld je nu hier aan!

Rondleiding

Ontdek de Tuin Zonder Drempels. Een ideeëntuin waar zichtbaar gemaakt wordt hoe je ondanks hoge leeftijd of beperking toch nog actief kan zijn in de tuin. Iedere dag sluit je aan voor een rondleiding om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Meld je nu hier aan

Oscar draait plaatjes!

Plaatjesdraaier Oscar zorgt er altijd voor om ergens een feestje te maken. Afhankelijk van het event en bezoekers past hij zijn plaatjes aan. Van Peggy Lee en Doris Day tot Fats Domino en Elvis Presley. En bij mooi weer zullen er ook zeker Franse chansons gedraaid worden of wat jazzy klanken van Frank Sinatra tot Caro Emerald. En natuurlijk de 60's en 70's met Tom Jones maar ook de Beatles en de Kinks en The Doobie Brothers tot Fleetwood Mac. Uiteraard kan soul, funk of disco zeker niet ontbreken. Heb je een verzoekje? Grote kans dat die ook gedraaid wordt. 

Songwriter Luke Bridges

Luke ontdekte op zijn 12e dat muziek maken niet alleen als ontsnapping werkt, maar dat het ook plezier bracht aan anderen. Al snel begon hij zijn eigen nummers te schrijven en stond hij op het podium. In de loop der jaren heeft hij niet alleen zijn studie in songwriting afgerond, maar heeft hij ook vele andere projecten gedaan. Zo is hij ook te zien geweest op RTL 4 I Can See Your Voice en is hij een van de kandidaten geweest van het allerlaatste seizoen van The Voice Of Holland. 

Hij omschrijft zijn eigen nummers als songwriter-pop met inspiratie uit John Mayer, Coldplay, Ed Sheeran en Greenday. Zijn nummers omschrijven de enorme emotionele lading die gewone situaties kunnen hebben. Hiermee raken zijn ballads je in het hart. Het is duidelijk te zien dat hij zich thuis voelt op het podium als hij het publiek ter plekke een nieuw nummer aanleert om mee te doen. Naast zijn enthousiaste en interactieve podium presence, raakt hij ook gevoelige snaren met zijn warme en unieke volle stem. Tijdens zijn optredens mixt hij zijn sets met covers en eigen geschreven nummers, waarbij hij zoveel mogelijk connectie zoekt met zijn publiek. 

De Spelletjestuin 

Alleen, samen of tegen elkaar: in de Spelletjestuin ontdek je de leukste spelletjes voor het hele gezin. Speel er onder andere Oud-Hollandse spellen in een nieuw jasje en Boeren Minigolf.  

Voor kinderen 

Speciaal voor kinderen is er een speciale kermisattractie (in eerdere jaren was het een draaimolen of schommelschip, dit keer is het nog een verrassing!) en een speurtocht. Over het fairterrein zijn symbolen verstopt. Vind ze allemaal en je krijgt een leuke verrassing! Bij de entree haal je je formulier en kun je naderhand je prijs ophalen. 

11 + 12 mei 2024
10.00 - 17.00 uur
De Tuinen Frederiksoord
De Lentefair is het voorjaarsfeest voor jong en oud en staat bekend als een heerlijk dagje uit in het Moederdagweekend. In de fraaie boomgaard komen thema’s als het buitenleven, wonen, mode en lifestyle tot bloei.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram