Tickets

Scoor hier je tickets voor de Dagblad van het Noorden Zomerfair!

Tickets voor zaterdag 3 juli 2021

TICKETS ZATERDAG 3 JULI >>>

Tickets voor zondag 4 juli 2021

TICKETS ZONDAG 4 JULI >>>

Informatie en prijzen

Het is vanaf nu mogelijk om online tickets met een aankomsttijd te bestellen. Een regulier ticket aan de kassa kost €8,-. Het online aanschaffen van een regulier ticket kost €7,-. Kom je na 15.30 uur 's middags op de fair, dan betaal je nog €5,- voor een ticket. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. 

Het reserveren van een aankomsttijd is verplicht, zodat een limiet gesteld kan worden op het aantal bezoekers per tijdsblok en hiermee bezoekersstromen gespreid worden over de dag. Voor kinderen (tot 12 jaar) is het reserveren van een starttijd niet noodzakelijk. Eenmaal binnen, mag je zo lang blijven als je wilt. 

Het is beperkt mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen, mits de maximaal vastgestelde capaciteit per tijdsblok dit toelaat. Het is daarom sterk aan te raden om vooraf een ticket online aan te schaffen.

De aanschaf van tickets voor de Zomerfair wordt per transactie gelimiteerd op twee personen of waar dit afwijkt: een limiet per huishouden. Ook hier worden kinderen tot 12 jaar buiten beschouwing gelaten.

Heb je vragen over tickets voor de Zomerfair? Neem dan contact op met onze ticketpartner VanPlan (050-5844429).