Deelnemen

Het leukste buitenfeest van het jaar keert in 2023 terug op zaterdag 13 en zondag 14 mei, het weekend van Moederdag, in De Tuinen van Frederiksoord. De fair is een ode aan het buitenseizoen, genietend van elkaars gezelschap in een haast idyllische omgeving. Tussen de appel-, peren- en pruimenbomen worden de thema's buitenleven, wonen en lifestyle op verrassende wijze gecombineerd.

De Lentefair is een productie van Mediahuis Noord, het bedrijf achter de print- en online edities van Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant en tientallen week- en nieuwsbladen, maar ook landelijke titels als De Telegraaf en NRC. Naast de Lentefair zijn we organisator van onder meer Wonen&Co en Tuin&Sfeer.

Heb je interesse en/of wil je verder praten over de mogelijkheden? Blader door de brochure en gebruik het onderstaande formulier om je wensen aan ons door te geven.

Inschrijven

13 + 14 mei 2023
10.00 - 17.00 uur
De Tuinen Frederiksoord
De Lentefair trapt traditiegetrouw de voorjaarsperiode af en staat bekend als een heerlijk dagje uit in het Moederdagweekend. In de fraaie boomgaard komen thema’s als het buitenleven, wonen, mode en lifestyle tot bloei.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram