Deelnemen

Het leukste buitenfeest van het jaar keert terug! We verplaatsen de Dagblad van het Noorden Lentefair twee maanden richting de zomer, namelijk op zaterdag 3 en zondag 4 juli 2021. Daarmee veranderen we nog één keer van seizoen, maar blijven we vertrouwd in De Tuinen van Frederiksoord.

Ode aan het buitenseizoen

De Zomerfair is een ode aan het buitenseizoen, genietend van elkaars gezelschap in een haast idyllische omgeving. Tussen de ontelbaar vele appel-, peren- en pruimenbomen worden de thema’s buitenleven, wonen, lifestyle op verrassende wijze gecombineerd.

Go/no-go

In aanloop naar de Zomerfair in juli mag je updates van onze kant tegemoet zien. We koersen hiermee onverminderd op een mooie Zomerfair, maar hebben uiteraard rekening te houden met de actuele ontwikkelingen rondom het virus. Om die reden hebben we ervoor gekozen om in het traject met twee go/no go-momenten te werken. Op die momenten vragen we onszelf simpel gezegd af of het realistisch is om samen een mooie Zomerfair te kunnen organiseren. Dit doen we op 1 mei én een maand later op 1 juni. Wat de uitkomst ook is, we zullen te allen tijde transparant hierover communiceren.

Inschrijving

Sta je, net als wij, te trappelen om het evenement vorm te geven? Schrijf je hieronder online in! De inschrijving is vrijblijvend en betekent niet een automatische deelname aan het evenement. Wij nemen na je inschrijving contact met je op om je deelname definitief te maken.

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via (050) 584 4827 of stuur een mail naar events@ndcmediagroep.nl


Inschrijfformulier DVHN Zomerfair

Onze Partner:

Contact

050 - 584 4827
Postbus 60 | 9700 MC Groningen
events@ndcmediagroep.nl

De Zomerfair wordt in opdracht van Dagblad van het Noorden georganiseerd door NDC events, onderdeel van NDC mediagroep.

GA IN GESPREK 
homeenvelopephone