Frederiksoord, het fruitpareltje in Drenthe

De LenteFair doet jaarlijks de Tuinen van Frederiksoord aan. Het fruitpareltje in Drenthe. Door velen bestempeld als één van de mooiste plekjes van de provincie. Tijdens het Moederdagweekend wordt de boomgaard traditiegetrouw door duizenden bezoekers bezocht tijdens de Dagblad van het Noorden LenteFair.

Fruithof Frederiksoord is een levend museum in de buitenlucht. Maar liefst 800 historische fruitrassen bezorgen bezoekers het ultieme voorjaarsgevoel. De parkachtige omgeving bestrijkt een complex van 8 hectare. Kleinere boomgaarden, omringd door bomen en struiken vol bloemen, bessen en bottels bieden voornamelijk plaats aan mooie appelbomen. Maar ook de peren- en pruimenbomen staan er te schitteren.

De vrijwilligers van de Fruithof Frederiksoord, die 365 dagen per jaar met passie en liefde zorgen voor dit fruitpareltje in Drenthe, geven via hun website alvast een glimp van hetgeen de bezoekers in het weekend van 13 en 14 mei te wachten staat.

Wil je meer informatie over de Tuinen? Neem dan een kijkje op deze pagina.

DvhN Lentefair
11 mei: 10.00 - 17.00 uur
12 mei: 11.00 - 17.00 uur
De Tuinen, Frederiksoord
De Lentefair is het voorjaarsfeest voor jong en oud en staat bekend als een heerlijk dagje uit in het Moederdagweekend. In de fraaie boomgaard komen thema’s als het buitenleven, wonen, mode en lifestyle tot bloei.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram