Lekker: Food Festival!

Na al het shoppen, beleven en zien op DvhN LenteFair. Kan je wel even wat rust gebruiken. Uitrusten op een terrasje met een koffie of smoothie onder het genot van een hamburger of sushi klinkt dan toch als muziek in de oren?

Mmm... Food

Wie hongerig is op de LenteFair, kan gerust zijn of haar buikje rond eten. Zo zijn er dit jaar meer dan genoeg plekken waar je een heerlijke hap kunt scoren. Én het leukste nog is dat wij dit jaar een smakelijk primeurtje presenteren: ons eigen Food Festival! Allerlei verschillende food trucks waar je terecht kunt voor lekkernijen zoals sapjes, ijs, tosti’s, broodjes en grillgerechten. Naast de food trucks zijn er ook nog vele andere deelnemers die heerlijkheden meenemen, zoals Turkse, Griekse, Spaanse en Italiaanse hapjes, versgebakken brood en nog veel meer.

Én als kers op de taart kan je ter plekke deelnemen aan een heerlijke workshop sushi rollen!

DvhN Lentefair
11 mei: 10.00 - 17.00 uur
12 mei: 11.00 - 17.00 uur
De Tuinen, Frederiksoord
De Lentefair is het voorjaarsfeest voor jong en oud en staat bekend als een heerlijk dagje uit in het Moederdagweekend. In de fraaie boomgaard komen thema’s als het buitenleven, wonen, mode en lifestyle tot bloei.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram