Ontmoet het 'herfstzusje' van de LenteFair

In het weekend van 11 en 12 mei was de LenteFair opnieuw een heerlijk lentefeest voor jong en oud. Van groene vingers tot de tomatencrèche en heel veel artiesten die buiten spelen, de LenteFair is er één voor alle leeftijden. Gelukkig hoeven we niet een jaar te wachten en zetten we de gezelligheid gewoon voort in het weekend van 14 en 15 september, tijdens de Leeuwarder Courant Nazomerfair. Lees hier meer over de fair in het Friese Oentsjerk.

De NaZomerFair verwelkomt de herfst met open armen!

Landgoed Stania State in Oentsjerk is 365 dagen per jaar indrukwekkend, maar is op haar mooist in de periode dat de bladeren geel, rood en oranje kleuren. Het is meteen de reden dat de Leeuwarder Courant traditiegetrouw haar herfstfeestje viert op het landgoed naar ontwerp van Lucas Roodbaard. Kom genieten in het weekend van 16 en 17 september van het buitenleven, de laatste interieur- en tuintrends, mode, food en fijne hebbedingen. Nieuwe gezichten en oude bekenden kleuren de contouren van de Leeuwarder Courant NaZomerFair.

DvhN Lentefair
De Tuinen, Frederiksoord
De Lentefair is het voorjaarsfeest voor jong en oud en staat bekend als een heerlijk dagje uit in het Moederdagweekend. In de fraaie boomgaard komen thema’s als het buitenleven, wonen, mode en lifestyle tot bloei.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram