(Work)shoppen met Wonen&Co

De deelname van Wonen&Co op de LenteFair vorig jaar was een groot succes. Het is dan ook niet gek dat zij dit jaar weer van de partij waren. En er was weer genoeg te doen hier!

Groene vrolijkheid

Tover binnen een handomdraai een stukje tuin, park, schoolplein of andere plek om in groene vrolijkheid! Bij de workshop van PLUKN maak je een zaadbom. De zaadbom gooi je ergens neer en na een regenbuitje groeit er een prachtig minituintje.

De workshop kon je volgen op zaterdag 11 mei van 10:00 tot 15:00 uur en op zondag 12 mei van 10:00 tot 17:00 uur.

 

Avontuurlijk Tuinieren

Je tuin upgraden? Volg dan een workshop van Katja Staring. Ze is één van de auteurs van het boek Avontuurlijk Tuinieren. Volgens haar kan namelijk elk lapje grond, groot of klein, een paradijs worden voor flora en fauna!

Onder Katja's leiding doorliep je een stappenplan om tot je eigen avontuurlijk tuinontwerp te komen. Je hoefde alleen een A4'tje met een plattegrond van de tuin mee te nemen. De workshop kon je volgen op zaterdag om 12:00 en 15:00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees op tijd!

DvhN Lentefair
De Tuinen, Frederiksoord
De Lentefair is het voorjaarsfeest voor jong en oud en staat bekend als een heerlijk dagje uit in het Moederdagweekend. In de fraaie boomgaard komen thema’s als het buitenleven, wonen, mode en lifestyle tot bloei.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram