Workshops met Atelier Vink

Atelier Vink is ontstaan vanuit nieuwsgierigheid en een voorliefde voor duurzaam design en papier. Janneke en Anke begonnen een paar jaar geleden met het experimenten met vormen en materialen en zo ontstonden de unieke handgemaakte lampen. Ze vinden het belangrijk dat hun producten zo duurzaam mogelijk zijn. Ze ontwerpen, voelen en maken met aandacht en liefde. Maar naast de lampen hebben ze ook een werkwinkel, hier geven ze de mogelijkheid om zelf met je handen aan de slag te gaan. En tijdens de Lentefair krijg jij ook de mogelijkheid om met papierpulp te werken! Schuif aan voor een workshop en creëer zelf een object.

Workshop 'aan de slag met papierpulp' 

In deze workshop ga je werken met papierpulp. Na een korte introductie ga je aan de slag. Je kiest een vorm of creëert er zelf één, waarna je je eigen object maakt en ten slotte afwerkt. 

Na deze workshop ga je weg met:

  • basiskennis over papierpulp. 
  • instructies voor het maken van papierpulp, zodat je thuis ook aan de slag kan gaan. 
  • je zelfgemaakte object. 
  • een kleine verrassing. 

Meld je nu aan voor zaterdag of zondag om 10.15, 11.45, 13.45 of 15.15 uur. De workshops duren ongeveer 75 minuten en kost €24,95 per persoon. De betaling dien je ter plekke te voldoen. VOL = VOL!

11 + 12 mei 2024
10.00 - 17.00 uur
De Tuinen Frederiksoord
De Lentefair is het voorjaarsfeest voor jong en oud en staat bekend als een heerlijk dagje uit in het Moederdagweekend. In de fraaie boomgaard komen thema’s als het buitenleven, wonen, mode en lifestyle tot bloei.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram